Storitve

"Ponujam ti storitve – terapije, ki jih priporočam za sprostitev škodljivih posledic stresa ali pa celo travmatičnih izkušenj, iz celičnega spomina telesa - kot način, da lažje vzpostaviš stik s seboj ter zaživiš sebe."

POUČEVANJE ŽENSTVENEGA UTELEŠENJA

Prva in Edina Certificirana Trenerka za Poučevanje Ženstvenega Utelešenja v Sloveniji!

OBRAZNA REFLEKSNA TERAPIJA

ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI

Vsebina

Arhetipi so osebnostni vzorci obnašanja, ki delujejo iz naših podzavestnih globin in nas vodijo skozi življenje. Vsebina podzavesti najbolj avtentičen del naše osebnosti, ki ga lahko razumemo zgolj s simboli in s pomočjo intuicije. 

Ozaveščanje posameznih arhetipskih likov, ki jih nezavedno živimo, pomeni spremeniti način odzivanja, možnost izbire v vsakodnevnem življenju … 

… v nasprotnem primeru nas obvladujejo njihovi senčni vidiki, s pomočjo katerih se utapljamo v iluzijah in vsakodnevno ogrožajo utelešenje izbranega poslanstva. 

Ko se odpremo zavedanju, takrat premoremo možnost izbire! 

Si jih pripravljena prepoznati v sebi, vzorce Boginj, ki so že ves čas del tebe … 

… njihove neustrezne identifikacije …

… ter njihovo osebno moč in orodja, s pomočjo katerih imaš priložnost zaživeti celostno?

Pridruži se mi na popotovanju k sebi, skozi različne arhetipe Boginj, ki se želijo povezati s teboj. Omogočila ti bom spoznati in osvojiti številna orodja in rituale, s pomočjo katerih se boš lahko povezala z njimi – katero koli izmed njih, kadar koli boš začutila Njen klic v sebi … in se tako poslužila številnih darov, ki jih premoreš.  

Za nas, ženske, je samonegovanje eden od izjemnih načinov, skozi katerega si povrnemo osebno moč.

Ozaveščanje lastne osebne moči skozi žensko esenco je današnji čas zelo pomembno!

Današnji čas mnoge pripadnice ženskega spola še vedno zanikajo žensko v sebi zaradi njene ranljivosti, še posebej zato, ker so njihove rane pogosto posledica različnih vrst zlorab  (čustvenih, psihičnih, telesnih) v preteklosti, najsi bo to s strani moških ali žensk …

… kar te je posledično privedlo do obrambnega mehanizma, izgradnjo psihične strukture skozi napačno privzeto moško energijo – prekomerno zaščito. A za jeklenim oklepom globoko v sebi ostajaš prazna in zmedena, prikrajšana zdravega odnosa z njim, ki te je pripravljen videti in sprejeti takšno kot si v resnici: nežno, duhovito, mistično in močno. 

Z ozaveščanjem, sprejemanjem in negovanjem ženske esence, Boginje v sebi, si omogočiš prepoznati darove v sebi, ostati v stalnem stiku z neusahljivim virom moči, pripravljena sprejeti vse tisto, kar si se nekoč zbala, zavedajoč se, da si ob izbrani izkušnji tokrat povsem varna in zaščitena.

Dovoli si biti, Boginja! 

 

S tabo delim preproste, a dragocene rituale, ki jih lahko uporabiš kadar koli začutiš, da si izpraznila svoj rezervoar osebne moči, se tega zavedaš in si se ponovno pripravljena povezati s seboj.

Ali je tvoje telo odraz tistega, kar želiš živeti?

Naše telo je izjemen ustroj, ki spreminja svojo celično strukturo, glede na energijo, ki jo premoremo, čustva, ki jim namenjamo največ svoje pozornosti in jih redno hranimo. 

Ali ti je znano:

  • da občutek neizražene jeze izčrpava nadledvično žlezo, kar povzroča izgorelost?
  • da pomanjkanje občutka radosti in izguba kompasa v življenju povzroča anemijo?
  • da oklepanje preteklosti in obžalovanje preteklih odločitev povzroči spremembe v tkivu dojk? 

Pogosto sami držimo lastno telo v ujetništvu, s čustvi, mislimi, ki jim namenjamo največ svoje pozornosti. Ko le-to začne vidno odražati preglavice v različnih oblikah telesne simptomatike, se prepogosto osredotočamo zgolj na posledice, premalo pa na vzrok, ki je simptome ustvaril – na naše lastno energijsko stanje, misli in čustva. 

Ali si pripravljena prisluhniti sporočilom svojega telesa, skozi lastno intuicijo in višje vodstvo?

Ali si pripravljena z učinkovitimi orodji na celični ravni spremeniti uničujoče vzorce, prepričanja in čustveno prtljago …

… ustvariti notranje okolje z obilico nege, kar bo omogočilo tvojemu telesu naravno danost samozdravljenja?

Pridruži se mi in spoznaj, da smo sami sebi najmočnejše orodje – le potrebno je vedeti, kako ga uporabiti. 

Prvinski duh narave, ki  je prisoten v vsaki esenci rastline, predstavlja neprecenljivo darilo našemu življenju – s svojo bogato vsebino vpliva na naše fizično, čustveno, mentalno in energijsko ravnovesje. 

Če jih znamo uporabljati – naj si bo v obliki svežih ali posušenih rastlin, ali kot kapljica eteričnega olja – je njihov učinek mnogo bolj vsestranski, kot sprva verjamemo.  

O posamezni rastlini bom pripravila vsebino, kjer bo na voljo obilica koristnih informacij o  njeni sestavi, pomenu in pravilni uporabi – tako v vsakdanjem življenju, kot v izbranih ritualih. 

BONUS: 

Vsako vsebino bom obogatila s terapevtskimi recepti, ki se jih boš lahko varno poslužila ob različnih potrebah, izbranih priložnostih, kot doprinos k ravnovesju na vseh nivojih svojega bitja, in svojih najbližjih. 

PRIJAVI ME NA ČAKALNO VRSTO ZA UDELEŽBO NA DELAVNICI!

Vpiši svoje e-mail naslov in potrdi prijavo na e-novičke – ob prijavi prejmeš PDF Darilo:  »Solarni pleksus – nega osebne moči«, z navodili kako na preprost način poskrbiš za svoj energijski center Osebne Moči. Ob prijavi se strinjaš s pogoji poslovanja in varstvom osebnih podatkov.

si želiš ostati v stiku z mano?

Prijavi se na e-novičke in bodi med prvimi, ki bo seznanjena z izbrano tematiko, novostmi in številnimi aktualnimi ugodnostmi, ki bodo na voljo!