POLJUB TRETJEGA OČESA – čaroben dotik ustnic na čelu

… ki krepi vezi odnosov, omogoča globljo intimnost in obnavlja energijo moči za življenje.

Božanska oblika dotika, ki je znana iz starodavnih zapisov, je izjemno intenziven ritual – preprosta, a mogočna gesta, ki v nas prebudi duhovne zmožnosti in energijo, s pomočjo katere se lahko dotaknemo intenzivnih razodetij, hkrati pa s tem spodbujamo samozdravilne sposobnosti telesa in uma.

Ko poljubiš čelo, prostor med obrvema, ljubljene osebe (partner, družinski član, prijatelj/ica), dejansko poljubiš njeno dušo – saj ta prostor predstavlja okno, skozi katerega sežemo k esenci duše …

… vendar, pa je ob tem dejanju potrebna velika pozornost na našo namero: da to storiš s sočutjem in pristno naklonjenostjo, ljubeznijo do te osebe. Le na takšen način bo oseba, ki ji je namenjen božanski dotik ustnic na čelo, začutila varnost, mir in pripadnost.

Poljub tretjega očesa lahko objame in sprejme najbolj zlomljene dele duše, povrne vero in zaupanje v Zdravilno Moč Ljubezni – če je le sprejet s strani prave osebe, s pravo in iskreno namero.

S poljubom tretjega očesa se aktivira pinealna žleza, ki je običajno v duhovnem mirovanju, med drugim pa prav tako krepi medsebojno vez: toplota ustnic, ki se združi skupaj s svetlobnim pritiskom, bo dosegla globlje stanje zavesti, energijo ljubezni, ki jo predajaš, saj se v teh žlezah, v sredini glave, proizvajajo hormoni ljubezni. Oseba, ki je prejela poljub na področje pinealne žleze, bo ponovno začutila ali okrepila stik z lastno močjo, svojo notranjo resnico, povečale se bodo njene intuitivne sposobnosti, izrazila se bo njena pristna narava in njeno poslanstvo. Področja čela se le redko dotakne kdo drug, razen nas samih, zato se ob poljubu/dotiku druge osebe tega področja tudi izjemno poveča sposobnost čutil.

Prednosti poljuba/aktivacije tretjega očesa:

  • aktivira in poveča se vpogled, intuicija, povezava z višjim jazom
  • dobro spanje
  • globlje stanje zavesti
  • kozmična ljubezen

Ali lahko opaziš, kako nagonsko poljubimo nekoga na čelo, med obrvema, kadar ponudiš sočutje ali tolažbo? Na takšen način je namreč naša gesta empatija, najbolje sprejeta.

Sama pogosto, ko ljubkujem družinskega člana – mojega snežno belega zajčka, Mandija – poljubim prav na področje tretjega očesa, z instinktivno namero, da mu ponudim blagostanje. Zelo pogosto opažam, pri ljubkovanju različnih vrst živali, da le-te ob takšnem poljubu same nagonsko sklonijo svojo glavo in tako odkrito sprejmejo mojo naklonjenost.

Poljub na tretje oko, ki med drugim sproži tudi aktivacijo melatonina, je lahko priročen poljub za lahko noč, za dobro spanje.

Prav tako, ko je ljubljena oseba daleč proč, iz tvojega vizualnega polja in prostora – ji lahko pošlješ svojo podporo in ljubeče misli tudi zgolj z vizualizacijo tretjega poljuba: energijski atomi, ki skozi čas in prostor potujejo do te osebe, premorejo celo močnejši naboj takrat, ko se dotaknejo energijskega polja in fizičnega telesa izbrane, ljubljene osebe.

Vendar, pozor: odpiranje tretjega očesa s poljubom druge osebe, je lahko tudi težavna ali travmatična izkušnja – še posebej takrat, če ta oseba NI pripravljena na duhovne izkušnje. Kajti lahko se sproži intenzivna izkušnja, ki za njene trenutne sposobnosti morda vključuje nenavadne pojave (poveča se njena občutljivost, lahko začne čutiti energijska polja drugih ljudi, premore intuitivne vpoglede, ki prav tako lahko vključujejo neželene dogodke , …) – vse to lahko precej travmatično vpliva na osebo, ki na takšne izkušnje ni pripravljena. Zato je precej odvisno od tega, kakšna je ta druga oseba, kakšen je vajin odnos, in njena raven duhovnega izkušanja ter stabilnosti.

Poljub tretjega očesa je izjemno intimna stvar, z globokim pomenom, pa vendar je lahko tudi izjemno zastrašujoča izkušnja, če z njim prebudimo nekoga, ki na takšno stanje oziroma izkušnjo ni pripravljen.

Kako aktivirati svojo Pinealno žlezo, doseči poglobljen stik s seboj in Kozmično Energijo Ljubezni, si preberi v e-knjigi: Pinelna žleza – Sedež Duše, ki je na voljo na tej spletni strani: Pinealna žleza – naroči tukaj.

si želiš ostati v stiku z mano?

Prijavi se na e-novičke in bodi med prvimi, ki bo seznanjena z izbrano tematiko, novostmi in številnimi aktualnimi ugodnostmi, ki bodo na voljo!