Prednaročila

Seznanjam te z napotki oziroma razlago prednaročila, ki jih sprejemam v Mesečevem Templju. 

Prednaročila knjig veljajo za vse knjige, ki imajo pod naslovom pripis ‘PREDNAROČILO’. 

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

Prednaročilo je napoved izida nove knjige ali ponatis že razprodane knjige. 

Datum izida določi avtorica (Selenna Maj), po tem ko je predhodno zbrano dovolj naročil za posamezno knjigo (najmanj 40 naročil za en naslov knjige), v roku 6-ih mesecev, po prvem napovedniku za zbiranje prednaročil! (Da ostaneš na tekočem z obvestili o tem, se prijavi na e-novičke Mesečevega templja!). Datum začetka zbiranja PREDNAROČIL za posamezno knjigo bo razvidno, pod naslovom knjige z besedo: ‘Začetek zbiranja prednaročil (in datum)’. 

Po zbranem številu 40-ih naročil za posamezno knjigo, gre knjiga v natis oz. ponatis: o čemer si obveščena na svoj kontanktni e-mail, ki si ga predložila v prednaročilu. Od trenutka, ko si o tem obveščena, se avtorica zavezuje, da bo knjiga s strani Mesečevega Templja odposlana na tvoj naslov v roku 30 dni. 

V kolikor, v roku 6-ih mesecev od začetka oddanega napovednika zbiranja prednaročil, ne bi bilo zbrano dovolj število naročnikov za posamezno knjigo in le-ta ne bo uspela iti v tisk, si o tem (v primeru že vplačanega predračuna) obveščena na svoj kontaktni e-mail in dobiš povrnjen denar, v višini prednaročila. 

Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu), z upoštevanim 60-dnevnim rokom in 25 % popustom.

Po opravljenem prednaročilu boš na svoj e-mail prejela predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu (60 dni).

Plačilo lahko opraviš preko spletne banke, na vseh vplačilnih mestih Pošte Slovenije ali na svoji banki.

Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.

Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezervacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene.

Če boš k prednaročilu dodala še knjige oz. artikle iz obstoječe ponudbe, ti bom obstoječe knjige oz. artikle poslali po redni poštni liniji, prednaročilo pa šele ob njegovem izidu (pri tem Mesečev tempelj pri vsakem paketu posebej zaračuna stroške poštnine), o čemer boš pravočasno obveščena. Predlagam, da narediš dve ločeni naročil: eno za obstoječe knjige oz. artikle, in drugo naročilo za prednaročilo/prednaročila). 

BODI PRVA! 

Za vsa knjige v prednaročilu avtorice Selenna Maj velja enako pravilo:

  • 25 % popust – s kodo KRALJICA25 

Rezerviraj si svoj izvod v prednaročilu knjige!

Za dodatne informacije za prednaročila knjig, sem ti na voljo na telefonski številki 386 51 641 781 ali po emailu info@mesecevtempelj.si. 

si želiš ostati v stiku z mano?

Prijavi se na e-novičke in bodi med prvimi, ki bo seznanjena z izbrano tematiko, novostmi in številnimi aktualnimi ugodnostmi, ki bodo na voljo!