E-KNJIGA: “BOGINJA LJUBEZNI”

16,10

Kategorija: Oznaka:

Odkleni v Sebi Potencial Samozavesti, Čutnosti in Ljubezni

Ženska si, in dovoli si izraziti to Darilo!

Kot ženska premoreš izjemen magnetizem, ki ga v tebi ustvarja privlačna sila življenja in modrosti! Skozi lasten kanal črpaš nadnaravne moči in darove, ki so dana zgolj tebi, da jih uporabiš …

… da neguješ sebe, in svet … .

.. da zaščitiš sebe, in svet …

… ter deliš ljubezen, sočutje in razumevanje, zavoljo česar je Svet, tukaj in zdaj, mnogo lepši.

Pa vendar, pogosto prav v negi in skrbi za druge zmanjka prostora in časa za Tebe! Ti, ki premoreš ogromen Rezervoar ljubeče sile, ti, ki se razdajaš in trosiš svoje Moči, da bi poskrbela za svoje ljubljene, ostaneš izčrpana in prazna, ob koncu dneva …

… To pa povzroči povzroči izgubo stika s seboj, s svojo lastno žensko esenco. Takrat tvoj notranji kompas ne deluje več pravilno in ti postaneš zmedena – posledično pa tudi vsi odnosi, v katere si vsakodnevno vpletena. To je Senčna plat Boginje.

A rituali, ki si jih lahko nameniš, so lahko povsem preprosti, in še vedno premorejo bogato vsebino, visoko frekvenco in prinašajo Čudovite Rezultate!

V kolikor si pripravljena v sebi obuditi oz. še nadalje negovati svoj Sij, Privlačnost in Magnetizem …

… pridruži se mi v vsebini ritualov, s pomočjo katerih boš v Sebi okrepila svoje izjemne Moči in Magnetizem … ter tako lažje poskrbela zase in tudi za svoje najbližje!

KODA ZA 10 % POPUST: SENSA10

OPOMBA: 

NAROČILA PO PREDRAČUNU, KI NISO VPLAČANI – PO 30-DNEH JE NAROČILO AVTOMATIČNO PREKLICANO!

si želiš ostati v stiku z mano?

Prijavi se na e-novičke in bodi med prvimi, ki bo seznanjena z izbrano tematiko, novostmi in številnimi aktualnimi ugodnostmi, ki bodo na voljo!